Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Rozdíly baterií Wi-Fi pro automotove

TiePie-automotive-scopes

Tyto „WiFiScopes znamenají nový vývoj inženýrství TiePie, prvního a automobilového průmyslu připojeného k Wi-Fi
testovat rozsahy s diferenciálními vstupy “, podle společnosti, která minulý týden představila čtyři univerzální diferenciální vstupy Wi-Fi. „Rozdílné automobilové rozsahy jsou pro automobilové techniky osciloskopy každý den a mohou být
Používá se přes připojení LAN, Wi-Fi nebo WAN Ethernet, ale také stále s připojením USB 2.0 / 3.0. “

Díky vestavěné baterii lze provádět plně bezdrátová diferenciální měření s úplnou galvanickou izolací a kabelový Ethernet umožňuje provoz na velké vzdálenosti. "S WiFi připojením mohou být bezdrátová měření prováděna na vozidle, kde počítač nemusí být hned vedle vozu," řekl TiePie a dodal, že specifické znalosti o sítích nejsou vyžadovány a související PC s více kanály software představuje dostupné nástroje USB a síťové nástroje, které mají být vybrány.

Kontinuální sběr dat v reálném čase je možný přes WiFi, LAN, WAN nebo USB, s rychlostí měnící se v závislosti na rozhraní - nejvyšší dostupná hodnota je 200 ms / s.


Diferenční měření se provádí prostřednictvím jediného konektoru BNC, pouze jeden z rozsahů (viz tabulka níže) má možnost s jedním koncem.

Stejně jako režim v rozsahu může přidružený software ovládat přístroje jako: analyzátor spektra, záznamník dat, voltmetr nebo protokolový analyzátor - výsledky lze zobrazit v grafech, tabulkách a na displeji ve stylu měřiče.

Software zahrnuje automobilové funkce, jako například: signál klikového hřídele lze převést do grafu otáček motoru (ot / min) nebo zobrazit jako úhel klikového hřídele v čase. Signály pracovního cyklu a signály modulované šířkou impulsu, například používané k pohonu ventilů, lze převést do grafů.

Rychlé nastavení umožňuje zvolit měření pomocí několika hodin myši. K dispozici je více než 700, včetně běžných automobilových senzorů a akčních členů, každý obsahuje požadovaný nástroj
nastavení, příklady signálů a informace o pozadí, jak připojit přístroj.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Maximální vzorek / s 1G 500M 50M
Rozlišení 8/12/14/16bit 8/12/14/16bit 12/14/16bit
pufr 256 Mpoint 256 Mpoint 128 kpoint
šířka pásma 250MHz 250MHz 50 MHz
vstupy rozdíl/
jednostranný
rozdíl rozdíl
SureConnect každý kanál každý kanál každý kanál
jiný SafeGround
na každém kanálu
snížený výkon
snížený hluk
základní cena E 2128,00 E 1794,00 E 1888,00

K dispozici je web.